Wysłany: 2009-07-09, 08:09 komercyjna perwersja:sex ze zwierzętami i dziećmi.okropność
Wydzielone/Admin.
Cytat:
komercyjna perwersja : sex ze zwierzętami i dziećmi...
okropność
siostra opowiadała mi,że jakaś dziewczyna robiła to z psem swoim wilczurem i gdy okazało się,że ktośprzyszedł do domu to próbowała,go zepchnąć i przestać to on ją pogryzł mocno... nie pamiętam jak dokładnie skończyła się ta historia,ale wolę szybko zapomnieć coś takiego
no właśnie z psem nie jest tak hop jak z mężczyzna........
bywały przypadki zakleszczenia się penisa w pochwie - wtedy to trzeba wołać karetkę i podac obkurczające środki by penis ,,puscił"
U psów to normalne...bardzo często pies po wytrysku pozostaje na kilkanaście minut w związku z suką ale to uchodzi za normalne więc nic się z tym nie robi.
To straszne , co piszesz , ale niestety sa takie przypadki z własnej nieprzymuszonej woli.
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
u mnie przed blokiem psy się zczepiły i dzieci próbowały je rozdzielić,ale stwierdziły,że je to boli... powiedziałam im,że mogą być małe pieski z tego ucieszyły się:)
jak ja byłam dzieciakiem to tez pod blokiem widziałam taka sytuacje ...kolega jakimś kablem je rozdzielał- udało mu sie ale sunia gorzej piszczała niz w tym połaczeniu..mi się to raczej nie podobało , ale psiaki które po kilku tygodniach biegały koło sklepu były sliczniusie rozeszły sie jak ciepłe bułeczki
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
miałam psa i niechcę się już z żadnym innym wiązać,strasznie przeżyłam jego śmierć (przejął się,że nie będzie gdzie go trzymać w bloku, nie był domowym psem i zdechł )
jako dzieciak przyprowadziłam do domu owczarka niemieckiego z targowiska....miałam wtedy 12-13 lat... szkoliłam jak umiałam ..kupiłam nawet ksiązke o tresurze była to mądrala ale matula jak wyrosło to spisko wywiozła w diabły pod moja nieobecnośc ( byłam na obozie sportowym) - uciekłam z domu i policja mnie szukała a ja siedziałam w piwnicy, potem założyłam rodzinke chomików...potem były kanarki , które matula wypusciła za okno... potem był znowu pies......ale wydałam go na wieś na łańcuch gdy pojawiła się córka a on na nia skakał w celach .....erotyczno zazdrosnych. Teraz juz dogorywa kolejna sunia która ma 16lat poza tym jest jeszcze w domnku królik i rybki....:) Jako gosc na wakacje ze szkolnego zoo przyszła swinka morska
Ja tam obecnie mam tylko kotkę, ale jak to kotka... właściwie trudno powiedzieć że to ja ją mam... włóczy się całymi dniami po ogrodzie, nawet w zimie rzadko bywa w domu.
Ale kiedyś mieliśmy fajny widok, jak poprzednia kotka miała młode, wyniosła je na dwór i położyła się obok... z drugiej strony położył się nasz psiak. Takie 3 bestyjki leżące równolegle
A odnośnie seksu międzygatunkowego... NIE NIE i jeszcze raz NIE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum