A ja dodam jeszcze, że teraz seks jest wszechobecny jako forma rozrywki, a nie jako konsekwencja związku dwojga dojrzałych ludzi. Skoro wszyscy tak się bawią, to czemu i małolaty mają być gorsze?!
_________________ Przyjaciele są jak anioły, które stawiają nas na nogi, kiedy nasze skrzydła zapomniały, jak się lata.
Niektóre rzeczy nie istnieją, by mogły istnieć inne!
hmm nie nazwalabym tego 'nasladownictwem' wydaje mi sie raczej, ze jest to po prostu przyjecie takiego a nie innego stanu rzeczy jako norme...
_________________ Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P
Ja nie twierdze, ze normalna - wlasnie o to chodzi, ze zupelnie nie do zaakceptowania... tyle, ze mloda osoba zyjaca w takim otoczeniu tego nei dostrzega... niestety...
_________________ Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P
Fakt.. rozumie sie dopiero pozniej.. po jakims czasie... najczesciej zbyt pozno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum