a co tu moda ma wspulnego - czy jesli ludzie na siebie sikaja i im to sprawia przyjemnosc, a niejest to modne - to idac twoim tokiem myslenia powinni tego zaprzestac.
Przyklad z sikaniem jesd dlamnie extremalny ale dobrze obrazuje to co chcialem powiedziec
heheh chyba to nie dobre określenie do pozycji jeśli chodzi o wychodzenie z mody. POprostu kochasz się z partnerem tak jak sprawia wam to przyjemność. To indywidualne podejście. Uważam, że pozycja klasyczna to jedna z najbardziej namietnych pozycji widzisz partnera możesz obserwować jego zachowanie, całować jego usta, możesz mieć go blisko siebie. Ja osobiście mam inne swoje ulubione pozycje ale i ta gości nie raz w naszym łóżku . Do tej pozycji można zastosować fajne gadzety z sex shopu ale to chyba już inny temat
No tak to stara dobra pozycja kiedyś panie miały koszule ze specjalnym rozporkiem bo mąz nie mógł zobaczyc ciała swojej żony a wszystkie poradniki (z czasów średniowiecza i późniejszego okresu ) zalecały jak znechęcać męża do sexu który mial słuzyć prokreacji tylko. Może dlatego cześc ludzi uważa tą pozycję za przestarzałą. Moim zdaniem kazda pozycja która sprawia radosć i zadowolenie partnerom jest dobra i "moda" nic tu nie znaczy, partnerzy poznając się coraz mocnej poszukuja a i przez to zmieniaja pozycje podczas stosunku tak aby dla obu było maksymalnie duże zadowolenie. Jasne mówimy o partnerach dojrzałych (nie myślę o wieku !)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum