Witam od niedawna mam problem ze swoim penisem a konkretnie ze zdaza mi sie tracic wzwod. Zawsze chce zeby moja partnerka byla seksualnie wyzwolona, nigdy nie mialem problemu z zatrzymaniem wytrsku wiec moglem tyle ile bylo trzeba, zdazalo sie ze nie raz miala juz dosc i musiala dokanczac w inny sposob. Od niedawna zdaza sie ze po zatrzymaniu wytrysku trace wzwod strasznie mnie to denerwuje poniewaz mi sie chce mam wysokie libido a nie moge, penis po prostu opada w pochwie, przy odrobnie staran udaje sie go postawic ale raz ze nie stoi tak jak powinien a dwa ze chwile poszuram i znowu opada, tragedia. Nie wiem od czego to zalezy w sobote na wieczor bylo tak jak powinno byc a w niedziele rano juz nie, ale na szczescie zdazyla dojsc. Moze ktos z was mi cos poradzi pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum