Wysłany: 2010-05-20, 01:29 Pamiątki z okresu ciąży:)
Ciekawi mnie czy macie jakieś pamiątki lub szczególne przedmioty z okresu gdy byłyście w ciąży?:) Jakieś drobiazgi albo większe rzeczy które przypominają wam momenty noszenia pod sercem ukochanego malucha?:) Przeczytałam ostatnio na face'ie Sensu o gipsowym odlewie brzuszka. Gdybym tylko była w ciąży na pewno bym sobie sprawiła,a co wy o tym myślicie?:)
Również czytałam ten artykuł i uważam, że odlew to trochę przesada, ale było też napisane o sesji zdjęciowej w ciąży i to jest bardzo fajny pomysł, jak będę w ciąży napewno sobie taką sprawię
Mi mój były zrobił kilka fotek gdy byłam w ciązy....podobac może mi sie tylko jedna ....a reszty lepiej by nikt nie oglądał , sama nie lubie na nie patrzeć .
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum