Jeżeli dobrze pamiętam, to wzwód jest podczas fazy REM. Czyli jeżeli obudzisz się z namiotem, to znaczy, że to pozostałości właśnie tej fazy.
To zupełnie normalne i dopiero brak wzwodu podczas tej fazy snu byłby niepokojącym objawem.
Jeżeli dobrze pamiętam, to wzwód jest podczas fazy REM
podobnie jak nasza podnieta , z której budzimy się spocone i zdyszane. Cos w tym jest ale niekoniecznie trzeba jedno z drugim wiązać , wszak faza REM ponoć występuje o określonych godzinach późno nocnych-wrecz nad ranem a jesli zainteresowani budza się z wzwodem o 9tej rano? to co? fazy REM juz dawno nie mieli
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Czy to jest normalne że codziennie rano mam wzwód... ?
też tak mam, to nie tylko rano jak się budzę ale i w nocy kiedy się przebudzę. Szkoda tylko że nie mogę tego wykorzystać ale nie mam sumienia budzić żony
Dizel80, WOW ! nie budzisz zony? ! a może byłaby bardzo uradowana?
Mi może nic,, nie staje" , ale czasem budze się noca z chęcią na sex- i jak przebudze partnera to .....bije jego radością ( którego faceta by nie radowała chec kobiety na sex )
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum