FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Pozycja ulubiona
Autor Wiadomość
sonja21 

Wysłany: 2009-09-09, 13:00   

gosits, na policjanta? wyjasnij please ;]

..bo mi sie ona kojarzy z jednym... ;] ostatnio leniwym rankiem relaksujmy sie z mezem przytuleni do siebie w lozku a to nagle otwieraja sie drzwi, wpada przez nie cora meza (ktora powinna - a bynajmniej mialam takie przeswiadczenie - spac jeszcze smacznie w lozku w pokoju obok) i natchniona jakas kreskowka z "mini mini" krzyczy "stac w imieniu prawa!!!" a ze mala nie rzuca slow na wiatr to rzeczywiscie musielismy wstac, a potem kapiele, sniadanka, bajki, rowerki i inne gady poszly w ruch i juz zero relaksu.. takze mi "pozycja na policjanta" nie kojarzy sie z niczym dobrym ;P
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

gosits 

Wysłany: 2009-09-10, 08:56   

jak spędzamy dzień razem z A. to czasem robię mu coś na przekór i potem on to wykorzystuje przy ''aresztowaniu mnie'' :)

Kleo 

Wysłany: 2009-09-11, 18:04   

A ja sobie musze poczekac na aresztowanie do niedzieli :(

A nie robiac offtopicu...hm u mnie pozycja jest zalezna od tego gdzie rozgrywa sie akcja ;) oprocz trzech standartowych policjant, na jezdzca i misjonarska....to lubie jak on goroje nade mna, ja leze na pleckach i trzymam mu nogi na barkach :D mrrr... ewentualnie podobna wersja tylko ,ze leze wtedy na boku a on podtrzymuje mi jedna nozke ;)

no i rozmarzylam sie..

sonja21 

Wysłany: 2009-09-11, 22:34   

Kleo napisał/a:
lubie jak on goroje nade mna

Aaaa no wlasnie :) mnie najbardziej chyba kreca te pozycje, w ktorych czuje, ze jestem z prawdziwym, silnym, zdecydowanym mezczyzna, ktory ma nade mna przewage ;D mmm...
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

Anashka 

Wysłany: 2009-09-13, 12:07   

Witam. Nie robiąc offtopicu..jakie pozycje najbardziej mnie kręcą? Zdecydowanie te, w których czuję siłę i przewagę mojego faceta. Lubię czuć na sobie jego ciężar i dominację, niekiedy doprawione szczyptą kontrolowanej brutalności. Najbardziej uwielbiam na pieska i wszystkie inne warianty "od tyłu", ze względu na te wspaniałe odczucia związane z męską dominacją. Uwielbiam też krępowanie. Mmm.. :P

sonja21 

Wysłany: 2009-09-13, 21:19   

Tak tak :) ... ale wrocmy do tematu bo nas tu mescy moderatorzy skrzycza ;)

Admin 

Wysłany: 2009-10-11, 21:34   

Temat został skrócony o jakieś 3 strony i ponownie otwarty ;) Niektórym ubyło po kilka postów, ale pewnie i tak szybko to nadrobicie :lol:

lukaszzek 

Wysłany: 2010-04-21, 14:27   

69 i misjonarska the best

Miss_issa 

Wysłany: 2010-05-29, 17:33   

a ja uwielbiam kiedy on stoi trzyma mnie na rekach i podrzuca :) a jak jeszcze jest lustro na przeciwko to wogole super albo na stole albo na pralce w szczegolnosci kiedy jest wlaczona !:)

a_normalna 

Wysłany: 2010-05-29, 23:17   

Na dzień dzisiejszy nasze dwie ulubione to na jeźdźca i misjonarska, ale z moimi nogami oplecionymi wokół niego.

klikacz 

Wysłany: 2010-06-15, 13:21   

Witam. Chcemy z partnerką urozmaicić nasze wieczory co mi stąd emilosc.pl zaproponujecie ??

La Monique 

Wysłany: 2010-07-25, 20:39   

Anashka napisał/a:
Witam. Nie robiąc offtopicu..jakie pozycje najbardziej mnie kręcą? Zdecydowanie te, w których czuję siłę i przewagę mojego faceta. Lubię czuć na sobie jego ciężar i dominację, niekiedy doprawione szczyptą kontrolowanej brutalności. Najbardziej uwielbiam na pieska i wszystkie inne warianty "od tyłu", ze względu na te wspaniałe odczucia związane z męską dominacją. Uwielbiam też krępowanie. Mmm.. :P

Ależ trafiłaś w sedno! Nic dodac, nic ując. Pozwoliłam sobie zacytowac. Rewelacja!

michalgorsky100 

Wysłany: 2010-08-19, 12:59   

na pieska zdecydowanie. tym bardziej, że moja partnerka ma naprawdę apetyczny tyłeczek!! :D D

doris 

Wysłany: 2010-08-24, 13:43   

buzia nie ważna tylko tyłeczek :( , dlaczego tak macie wstęciuchy faceci ;) i za to was lubić i kochać......mmmmmmmmm , cięzko cięzko :)

doris :-)

likita 

Wysłany: 2010-09-01, 14:06   

ja równiez jak kilku z was lubie pozycję na misjonarza oraz na jeźdźca. natomiast 69 tez jest fajna ale to juz rzadziej!!!!

Odpowiedz do tematu