FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
kobiecy wytrysk...
Autor Wiadomość
18AndrzeJ99 

Wysłany: 2008-12-26, 22:44   kobiecy wytrysk...

Jak mozna doprowadziec kobiete do wytrysku...i czym ona tryska :mrgreen: ...mam chcec zrobic to z moja kobieta zeby to przerzyla...

//EDIT: Uwaga! Temat jest szerzej opisany wraz z filmem instruktażowym w tym topicu: http://kmforum.pl/viewtopic.php?t=3887 /Admin

Gość

Wysłany: 2008-12-26, 23:01   

Z tego co wiem to tryska wydzieliną pochwową zmieszaną z moczem. W większości moczem :-D O ile dobrze pamiętam chodzi o zakończenie cewki moczowej, podczas orgazmu kobieta lekko popuszcza :mrgreen:

Łukasz;]
Gość
Wysłany: 2008-12-27, 09:12   wytrysk u kobiety

Witam, z wytryskiem u kobiety nie jest łatwo. Wydawało by się że wystarczy popieścić tu i tam i już;] ale... Odpowiednie pieszczoty to jest jedna rzecz, druga to całkowite zaufanie Kobiety do mężczyzny i Jej samoakceptacja, musi czuć się swobodnie żeby do tego doszło:) a czym "tryska"?
nie jest to jednoznacznie powiedziane, niektóre po prostu moczem, inne ejkulat, bywa też że ejkulat zmieszany z moczem:) kiedyś czytałem o tym jakiś artykuł:)
pozdrawiam:) no i życzę powodzenia:)

mario1984 

Wysłany: 2008-12-31, 16:31   

Tutaj jest ciekawy filmik na ten temat. Polecam!

[Upload your own video]
Ciekaw jestem co ta Pani czuła :D
Ostatnio zmieniony przez Admin 2009-07-12, 18:23, w całości zmieniany 4 razy  

Madeleine 

Wysłany: 2009-01-02, 20:05   

ten filmik jest świetny! obejrzałam go chyba ze 3 razy. musze przyznać ze smutkiem, ze nic takiego nie przezyłam, ale wyobrażam sobie co czuła ta kobieta. kompletny odlot!!!
z tego filmu wynika, ze doprowadzenie kobiety do wytrysku jest bardzo proste.
kazdy mężczyzna powinien to obejrzeć, wtedy zadna kobieta by juz nie narzekala:)

mario1984 

Wysłany: 2009-01-02, 20:14   

Kiedy ja zobaczyłem ten fil pierwszy raz to dosłownie świeczki stanęły mi w oczach (i nie tylko ;) ). Wygląda mi to na naprawdę autentyczny orgazm. Ale ciekaw jestem czy kobieta nie musi mieć jakichś specjalnych "predyspozycji", żeby przeżywać orgazm w ten sposób. Podobno tylko nieliczne są w stanie, te które mają wrażliwą strefę punktu G.

Madeleine 

Wysłany: 2009-01-02, 20:17   

musze to kiedys wypróbowac. jestem ciekawa jak ja to bede przezywać:) napewno duzo głosniej niz ta pani na filmie:P

mario1984 

Wysłany: 2009-01-02, 20:46   

Madelaine będziesz potrzebowała pomocnika i lepiej przygotuj sobie krople nasercowe, bo ta pani wygląda tak jakby tego potrzebowała za chwilę ;) .

Madeleine 

Wysłany: 2009-01-02, 20:55   

własnie dziwie sie, ze ona nie straciła przytomnosci. zazdroszcze jej:)
potrzebuje pomocnika, sama nic nie zdziałam;)

mario1984 

Wysłany: 2009-01-02, 21:28   

A i nie zapomnij o zatyczkach do uszu dla sąsiadów, tak na wszelki wypadek :lol:

Andrzej-002 

Wysłany: 2009-01-05, 23:31   

No filmik suuuper czysta edukacja ale dziewczyna proces orgazmu rozpoczyna w głowie musi się tego nauczyć . Ta dziewczyna na filmie to mistrzyni pomarzyć o takiej partnerce :oops:

m0r 

Wysłany: 2009-01-07, 13:06   

Madeleine napisał/a:
potrzebuje pomocnika, sama nic nie zdziałam;)

To fakt... byłoby raczej ciężko, jeśli chcesz mogę Ci w tym pomóc ;)

Co do tego typu spraw, nie można zapomnieć o dobrym smarowaniu, nawet to widać na filmiku, że ta dziewczyna dobrze jest nasmarowana przypuszczam, że oliwką do masażu albo lubrykantem.
Lecz przy lubrykancie trzeba wcześniej wypróbować z partnerką który na nią działa najlepiej.
Tu może być różnie, bo nie każda partnerka lubi lubrykanty rozgrzewające, miętowe czy chłodzące. Często bardziej może Ją to rozproszyć, a to jest to czego nie chcemy. Z czego wynika, że czasem zwykła oliwka do masażu może być lepsza niż durex play czy inny maść, ale nie jest to regułą. Każdy jest inny.

Pozdrawiam wszystkie Panie i brać partnerów (bądź partnerki) do roboty :P i życzę samych owocnych wytrysków.

michal1968 

Wysłany: 2009-01-08, 12:35   

He..he.. nie grzejcie się.. to nie tak hop.
On miał po prostu dobrze wytresowaną partnerką, niestety.
Byłoby za piękny!
Podstawowa rzecz: orgazm nachodzi w głowie Kobiety! Tam jest sterownia do wszelakie dodatki.
Zauważcie jak na niego patrzy... To ani wyuzdany spojrzenia, ani.. po prostu jest zakochana..

m0r 

Wysłany: 2009-01-08, 18:06   

michal1968 napisał/a:
po prostu jest zakochana..

No nie powiedziałbym że ona jest zakochana, jak kobieta zrobiłaby ci takiego loda, że prawie zemdlałbyś to też byś tak pewnie patrzył się.

michal1968 

Wysłany: 2009-01-08, 18:31   

Moze.. ale jest znany że faceci myślą fiutem.. a spróbuj powiedzieć kobietą że łechtaczkę...he.. he masz przyklapany!

Odpowiedz do tematu