Tego nie rozumiem.
Kochać się.. czy może lepiej pasuje- rżnąć dziewczynę kiedy śpi lub jest nieprzytomna.. to jaki to ma cel?
Prawie jak nekrofilia.. tylko że jeszcze ciepły...
Kiedy śpi jeszcze... budzi się.. woli po woli... wibruje kiedy się trąca tą odpowiednią strunę.. może tak..
Gwałt... kiedy Ona się obroni, rusza, walczy, mogę rozumieć że to mógłby kogoś pociągnąć..
-Zaznaczam, rozumieć, a nie gustować.. ani aprobować.
Ale kiedy Ona jest nieprzytomna?
To jaki to ma smak?
Nie reaguje na żadne dotyk, pocałunek, ruch, uniesień?
Dla mnie seks- kochać się- to przede wszystkim dawać, usłuchać jej ciało, grać wg odpowiednią muzykę tak aby nuty trafiały wprost do serce.. he.. he.. z tym sercem.. ciut przysadziłem.. cel jest ciut niżej.
Hmmm a kiedy jest jest dany z szczerością.. z pasją.. jak piękno jest ten rewanż!
Jak ciepła i zmysłowa... i oddana
_________________ Moje błędy?... sorry, nie jestem z stąd.
no dokladnie Michal, swietnie to ujales. Tylko niektorzy nie umieja zdobyc dziewczyny i dac jej przyjemnosc i sa niewyzytymi seksualnie idiotami ktorzy daza tylko do zaspokojenie siebie .... przykre...
ewcia napisał/a:
no
moze by tak troche to rozwinac? chociaz jakies pelne zdanie ;p bo tak wlasciwie to nie wiadomo do czego sie odnosisz...
Tego nie rozumiem.
Kochać się.. czy może lepiej pasuje- rżnąć dziewczynę kiedy śpi lub jest nieprzytomna.. to jaki to ma cel?
Dlatego założyłem ten temat bo to problem! ciekaw byłem... jak reagują na to ludzie. Jesteś starszy! od nas, masz prawo nie wiedzieć, pewnych rzeczy. Pozdrawiam
Ja tego nie rozumiem - po co gwałcić, skoro wystarczy odpowiedni bajer i Dziewczyna bez problemu zgodzi się na seks. Nie każda, ale jest wiele takich, które jadą na dyskotekę tylko po to, żeby się zabawić. Wystarczy dobrze poszukać, a nie robić z siebie desperata i gwałciciela
Miss Nicole, myslę dokładnie tak jak Ty.
A... Juszczus... z Twoje wypowiedzi "Jesteś starszy! od nas, masz prawo nie wiedzieć, pewnych rzeczy. ".. dziadek z mnie zrobiłeś!
GRRRRRRRR!!!!!!
Czego nie rozumiem?
Czy teras czy wieki temu, seks bez flirtu i jego podniecenie, bez dawanie rozkosze i patrzenie na nią w tedy..co to za smak?
Sucha, nieruszająca pochwa.. czy to nie to samo co.. z ręką?..
A... Juszczus... z Twoje wypowiedzi "Jesteś starszy! od nas, masz prawo nie wiedzieć, pewnych rzeczy. ".. dziadek z mnie zrobiłeś!
GRRRRRRRR!!!!!!
Czego nie rozumiem?
To nie Juszczus tylko ja to napisałem..źle mnie zrozumiałeś, nie robię z Ciebie dziadka absolutnie! Chodzi o to, że dzisiaj gwałcą dziewczyny po pigułkach gwałtu. I z nimi jest problem. Pozdrawiam
He..he.. Cool down! Nie obraziłem się, zart było to.
Rozumiem problem ale tak jak pisałem nie mogę pojąc że tak się dzieje.
Seks bez jęki, mruczenie tej kobiety?... wapliwa przyjemność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum