Wysłany: 2009-05-12, 13:25 gdy czasem zawodzi erekcja...
jak działać?? nie chodzi o jakieś poważne medyczne problemy, ale ostatnio po pracy to mówiąc obrazowo zdarza się, ze jestem flak, i jeśli chodzi o ochotę i możliwości. na pannie bardzo mi zależy, z nią wszystko ok
Dieta, ruch (sport), ograniczenie stresu, więcej czasu na odpoczynek i relax. Zacznij postrzegać swój dzień jako jasny, a nie tylko szary.
Gwarantuję Ci, że będziesz miał armatę jak z żeliwa jeśli się zastosujesz do powyższych wskazówek.
Jesli porady kolegow wyzej - bardzo trafne z reszta - nie pomogą, to udaj sie do lekarza, ale wylacznie po porade. Z reguły lekarze polecaja w takich przypadkach ziola na poprawe potencji o nazwi permen. Bierzesz te tabletki ziolowe dlugo bo kilka miesiecy, ale efekty sa zadziwiajace.
Oczywiscie mozesz brac rez wiagre badz jej podobne odpowiedniki ale szczerze ci je odradzam z wielu wzgledow.
Napisz cos wiecej o sobie, ile masz lat, jaki rodzaj pracy i styl zycia itp. Na pewno cos pomożemy!
Dzięki za odpowiedzi. Praca w finansach więc wiadomo już skąd stresy, niestety nie da się ich wyłączyć tak jak światła. Staram się nie myśleć w domu o pracy, ale nie zawsze się udaje, zwłaszcza jak na następny dzień mam jakąś prezentację albo spotkanie z ważnym klientem. Jak każdy bym chciał pogodzić stresującą, trwającą długo pracę z udanym życiem rodzinnym i super seksualnym, no niestety nie jest to w moim przypadku takie proste, jak się okazuje. Ona ma lajtową pracę, nie przemęcza się więc i więcej myśli o seksie ode mnie, co chyba nie jest normalne.... no powiedzmy sobie jasno - chciałbym móc zawsze sprostać jej oczekiwaniom, ale viagry czy czegoś takiego co się bierze zaraz przed jednak chciałbym uniknąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum