FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
gdy czasem zawodzi erekcja...
Autor Wiadomość
damiano 

Wysłany: 2009-05-12, 13:25   gdy czasem zawodzi erekcja...

jak działać?? nie chodzi o jakieś poważne medyczne problemy, ale ostatnio po pracy to mówiąc obrazowo zdarza się, ze jestem flak, i jeśli chodzi o ochotę i możliwości. na pannie bardzo mi zależy, z nią wszystko ok

Admin 

Wysłany: 2009-05-12, 14:26   

Dieta, ruch (sport), ograniczenie stresu, więcej czasu na odpoczynek i relax. Zacznij postrzegać swój dzień jako jasny, a nie tylko szary.
Gwarantuję Ci, że będziesz miał armatę jak z żeliwa jeśli się zastosujesz do powyższych wskazówek.

marcokass27 

Wysłany: 2009-05-12, 22:27   

Racja i jedz czosnek! on pomaga na wszystko niby śmierdzi i w ogóle,( ja tam lubię ;) ) ale jest naprawdę dobry na wszystko no i jest naturalny :mrgreen:

tomaszkr 

Wysłany: 2009-05-13, 02:32   

Jesli porady kolegow wyzej - bardzo trafne z reszta - nie pomogą, to udaj sie do lekarza, ale wylacznie po porade. Z reguły lekarze polecaja w takich przypadkach ziola na poprawe potencji o nazwi permen. Bierzesz te tabletki ziolowe dlugo bo kilka miesiecy, ale efekty sa zadziwiajace.
Oczywiscie mozesz brac rez wiagre badz jej podobne odpowiedniki ale szczerze ci je odradzam z wielu wzgledow.
Napisz cos wiecej o sobie, ile masz lat, jaki rodzaj pracy i styl zycia itp. Na pewno cos pomożemy!

damiano 

Wysłany: 2009-05-13, 19:21   

Dzięki za odpowiedzi. Praca w finansach więc wiadomo już skąd stresy, niestety nie da się ich wyłączyć tak jak światła. Staram się nie myśleć w domu o pracy, ale nie zawsze się udaje, zwłaszcza jak na następny dzień mam jakąś prezentację albo spotkanie z ważnym klientem. Jak każdy bym chciał pogodzić stresującą, trwającą długo pracę z udanym życiem rodzinnym i super seksualnym, no niestety nie jest to w moim przypadku takie proste, jak się okazuje. Ona ma lajtową pracę, nie przemęcza się więc i więcej myśli o seksie ode mnie, co chyba nie jest normalne.... no powiedzmy sobie jasno - chciałbym móc zawsze sprostać jej oczekiwaniom, ale viagry czy czegoś takiego co się bierze zaraz przed jednak chciałbym uniknąć.

lukaszzek 

Wysłany: 2010-04-25, 14:53   

Zażyj trochę ruchu, uprawiaj jakiś sport.. poprawia krążenie i wzmacnia organizm ;]

Odpowiedz do tematu