Jak mozna doprowadziec kobiete do wytrysku...i czym ona tryska ...mam chcec zrobic to z moja kobieta zeby to przerzyla...
//EDIT: Uwaga! Temat jest szerzej opisany wraz z filmem instruktażowym w tym topicu: http://kmforum.pl/viewtopic.php?t=3887 /Admin
Gość
Wysłany: 2008-12-26, 23:01
Z tego co wiem to tryska wydzieliną pochwową zmieszaną z moczem. W większości moczem :-D O ile dobrze pamiętam chodzi o zakończenie cewki moczowej, podczas orgazmu kobieta lekko popuszcza
Witam, z wytryskiem u kobiety nie jest łatwo. Wydawało by się że wystarczy popieścić tu i tam i już;] ale... Odpowiednie pieszczoty to jest jedna rzecz, druga to całkowite zaufanie Kobiety do mężczyzny i Jej samoakceptacja, musi czuć się swobodnie żeby do tego doszło:) a czym "tryska"?
nie jest to jednoznacznie powiedziane, niektóre po prostu moczem, inne ejkulat, bywa też że ejkulat zmieszany z moczem:) kiedyś czytałem o tym jakiś artykuł:)
pozdrawiam:) no i życzę powodzenia:)
ten filmik jest świetny! obejrzałam go chyba ze 3 razy. musze przyznać ze smutkiem, ze nic takiego nie przezyłam, ale wyobrażam sobie co czuła ta kobieta. kompletny odlot!!!
z tego filmu wynika, ze doprowadzenie kobiety do wytrysku jest bardzo proste.
kazdy mężczyzna powinien to obejrzeć, wtedy zadna kobieta by juz nie narzekala:)
Kiedy ja zobaczyłem ten fil pierwszy raz to dosłownie świeczki stanęły mi w oczach (i nie tylko ). Wygląda mi to na naprawdę autentyczny orgazm. Ale ciekaw jestem czy kobieta nie musi mieć jakichś specjalnych "predyspozycji", żeby przeżywać orgazm w ten sposób. Podobno tylko nieliczne są w stanie, te które mają wrażliwą strefę punktu G.
No filmik suuuper czysta edukacja ale dziewczyna proces orgazmu rozpoczyna w głowie musi się tego nauczyć . Ta dziewczyna na filmie to mistrzyni pomarzyć o takiej partnerce
To fakt... byłoby raczej ciężko, jeśli chcesz mogę Ci w tym pomóc
Co do tego typu spraw, nie można zapomnieć o dobrym smarowaniu, nawet to widać na filmiku, że ta dziewczyna dobrze jest nasmarowana przypuszczam, że oliwką do masażu albo lubrykantem.
Lecz przy lubrykancie trzeba wcześniej wypróbować z partnerką który na nią działa najlepiej.
Tu może być różnie, bo nie każda partnerka lubi lubrykanty rozgrzewające, miętowe czy chłodzące. Często bardziej może Ją to rozproszyć, a to jest to czego nie chcemy. Z czego wynika, że czasem zwykła oliwka do masażu może być lepsza niż durex play czy inny maść, ale nie jest to regułą. Każdy jest inny.
Pozdrawiam wszystkie Panie i brać partnerów (bądź partnerki) do roboty i życzę samych owocnych wytrysków.
He..he.. nie grzejcie się.. to nie tak hop.
On miał po prostu dobrze wytresowaną partnerką, niestety.
Byłoby za piękny!
Podstawowa rzecz: orgazm nachodzi w głowie Kobiety! Tam jest sterownia do wszelakie dodatki.
Zauważcie jak na niego patrzy... To ani wyuzdany spojrzenia, ani.. po prostu jest zakochana..
_________________ Moje błędy?... sorry, nie jestem z stąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum