FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
kobiecy wytrysk...
Autor Wiadomość
żeglarz 

Wysłany: 2009-01-16, 12:07   

m0r napisał/a:
Madeleine napisał/a:
potrzebuje pomocnika, sama nic nie zdziałam;)

To fakt... byłoby raczej ciężko, jeśli chcesz mogę Ci w tym pomóc ;)

Co do tego typu spraw, nie można zapomnieć o dobrym smarowaniu, nawet to widać na filmiku, że ta dziewczyna dobrze jest nasmarowana przypuszczam, że oliwką do masażu albo lubrykantem.
Lecz przy lubrykancie trzeba wcześniej wypróbować z partnerką który na nią działa najlepiej.
Tu może być różnie, bo nie każda partnerka lubi lubrykanty rozgrzewające, miętowe czy chłodzące. Często bardziej może Ją to rozproszyć, a to jest to czego nie chcemy. Z czego wynika, że czasem zwykła oliwka do masażu może być lepsza niż durex play czy inny maść, ale nie jest to regułą. Każdy jest inny.

Pozdrawiam wszystkie Panie i brać partnerów (bądź partnerki) do roboty :P i życzę samych owocnych wytrysków.

procz cytatu moglabys cos wiecej dopisac... jestes nowa wiec mam nadzieje ze sie poprawisz ;)
| Juszczus

sziwuszka22 

Wysłany: 2009-02-14, 00:36   

Kobieta żeby osiagnac taki orgazm musi sie najpierw tego nauczyc zalezy to tez od partnera. Osobiscie miewam takie orgazmy i sa niesamowite, ale zanim to osiagnełam do mineło sporo czasu:))

mario1984 

Wysłany: 2009-02-22, 16:13   

Panie które przeżywały takie orgazmy, czy już przed stosunkiem wiecie, że jesteście "pełne" i będziecie miały wytrysk, czy ten płyn gromadzi się podczas stosunku? Wygląda to tak, że wytryskiwanego płynu jest bardzo dużo (więcej niż u faceta) i gdzieś musi się on przecież gromadzić w środku, prawda? Czy rozkosz, która pojawia się podczas takiego wytrysku jest związana z rozładowaniem jego ciśnienia?

Andrzej-002 

Wysłany: 2009-02-23, 14:10   

Mario albo prowokujesz albo poczytaj . Jeśli prowokujesz to OK i powinienes wiedzieć że to tak jak i u nas , czujesz że Ci się zebrało ? co czujesz jak jest wytrysk ? no to własnie tak samo mają dziewczyny , oromna przyjemnośc i wspaniały finał I O TO W SEXSIE CHODZI

Admin 

Wysłany: 2009-06-21, 05:05   

W dziale Sex Instruktor mamy kolejny filmik przedstawiający kobiecy wytrysk.

sonja21 

Wysłany: 2009-07-15, 10:31   

...zabraklo mi slow po obejrzeniu filmu...

...no wprost oczarowana...
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

eva 

Wysłany: 2009-08-07, 20:53   

też miewam takie orgazmy... to jest faktycznie niezwykłe. Nie zdarza się z każdym partnerem. Własciwie zdarza mi się to teraz z drugim w życiu. Mam 46 lat... Kocham go, to chyba z tym zwiazane. Wszystko jest w głowie.

iza91 

Wysłany: 2009-08-24, 11:37   

ja sie zastanawiam czy czegos takiego przypadkiem nie mam Jstem dziewica,ostatnio chlopak robil mi dobrze reka i w pewnym momencie mialam takie uczucie jakby mi sie siku chcialo,powiedzialam zeby przestal zeby mu czasem jakiejs niemilej niespodzianki nie zostawic na rece ;) ale psozukalam,poszukalam i byc moze byl to poczatek orgazmu:)

doris 

Wysłany: 2009-08-24, 14:51   

Uśmiech pani na filmie raczej ,,histeryczny" , ciągły odgłos ,,plaskania" rozproszyłby mnie i jak już się kiedyś wypowiedziałam zadając pytanie....czy wyobrazacie sobie tyle oliwki w łózku? No! chyba że powalicie kobietę w kuchni na stole :) i skonsumujecie w ten sposób.
Szczerze! mnie taki orgazm nie pociąga, cała ta technika jest mało sex-i, jak facet dodatkowo przytrzyma nad spojeniem łonowym dłoń to pęcherz moczowy i bardzo łatwo się opróżni z każdej choćby najmniejszej ilości moczu...dając ulge partnerce a face to pomyśli,ze to był orgazm pochwowy u kobiety.
Aaaa , i jeszcze jedno - jakby facet w takim momencie powiedział do mnie ,,dobra dziewczynka" to zero dalszego sex-u. Taki mój mały wkręt :)

doris :-)

sheisreve 

Wysłany: 2010-01-12, 03:55   

Witam :)

Temat mnie zaiteresował ponieważ sama od pewnego czasu miewam takie oragazmy i nie z partnerem ale sama ,więc jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami iż to nie "pomocnik" ,partner ,kochanek.... wszystko zaczyna sie od naszego myślenia i wyobraźni.Oliwka? Myśle że nie jest niezbedna ,w chwili podniecenia kobieta jest wystarczająco mokra. Sam orgazm ,bajka :) aczkowkiek inny niż pochwowy z partnerem.

Pozdrawiam i życzę wszystkimm Paniom aby potrafiły doprowadzić się do tegoż cudownego doznania:) ;)

sonja21 

Wysłany: 2010-01-12, 11:34   

Mam mieszane uczucia czy chcialabym "doprowadzic sie do tegoz cudownego doznania" ;]
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

carmenn1007 

Wysłany: 2010-01-12, 17:16   

Mogę tylko powiedziec, ze to od kobiety zalezy czy przezyje taki orgazm. Ja mam taki orgazm jesli chce, bo mozna to kontrolowac, ale moja odczucia sa slabsze kiedy mam orgazm z wytryskiem. Poza tym jezeli kobieta nie ma wrazliwego punktu G to moze trwac to nawet i godzine, a nie jak na tym filmiku 10sek. Jezeli jaka kobieta chce "tryskac" niech lepiej zajzy na inne fora w ktorych sa instrukcje dla kobiety, bo to nie zalezy tylko od mezczyzny. A wyobraznia kobiety do kazdego orgazmu jest potrzebna nie tylko do tego zeby wytrysnac. Pamietajmy o tym ze niektore kobiety maja tylko orgazm lechtaczkowy, a nie z punktu G, wiec je bedzie baardzo ciezko doprowadzic takim sposobem

Pozdrawiam

sonja21 

Wysłany: 2010-01-13, 09:38   

doris napisał/a:
jakby facet w takim momencie powiedział do mnie ,,dobra dziewczynka" to zero dalszego sex-u. Taki mój mały wkręt :)

"dobra dziewczynka", "grzeczna dziewczynka" mmm... w ustach odpowiedniego faceta to dla mnie brzmi po prostu meeeega podniecajaco.. oczywiscie w polaczeniu z odpowiednim usposobieniem, charakterem i zachowaniem partnera ;D

gosits 

Wysłany: 2010-01-13, 12:15   

ja bym się chyba nie odnalazła po takich słowach... ale z drugiej strony zależy jaki facet by to powiedział,ale też nie w takiej sytuacji jak na filmie

robert7326 

Wysłany: 2010-01-13, 14:36   

Hmmmmmm tak taki orgazm to coś pięknego nie w takiej ilości ale jest piękny doświadczyłem sam z moją ukochana ;>

Odpowiedz do tematu