FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
kobiecy wytrysk...
Autor Wiadomość
sonja21 

Wysłany: 2010-01-13, 20:35   

robert7326 zatem co czuje wtedy mezczyzna??
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

slawi 

Wysłany: 2010-01-17, 20:37   

kiedyś też mialem okazję doświadczyć takiego orgazmu z moją byłą... ona była zachwycona swoimi przeżyciami a uczucie dla faceta hmmm.... jak dla mnie też rewelacyjne tym bardziej że dochodziła ona do takiego orgazmu podczas normalnego stosunku :D

antis 

Wysłany: 2010-07-27, 00:31   

Jestem ze swoim partnerem 6 lat i nie uczyliśmy się tego długo :) wyobraźcie sobie że on oglądał ten filmik i spróbował tego na mnie z zaskoczenia :D najpierw bardzo długo masował mnie tam olejkiem do masażu i ciągle go dolewał żeby bardzo ślisko było, przede wszystkim pieścił ręką łechtaczkę co chwilę wkładając palce do środka, aż sama zrobiłam się mokra i wtedy włożył palce i gdy dotknął pkt G, dopiero wtedy zaczął ruszać ręką w górę i w dół (oczywiście kobieta musi wam powiedzieć czy jest wtedy przyjemnie czy nie, jak nie to chłopaki szukać pkt G dalej :P ) Odczucie było niesamowite :) Całe ciało się trzęsie i ciarki przechodzą. Miałam wrażenie że bardzo chce mi się siku i naglę poczułam takie fantastyczną ulgę i ciepełko płynące z między ud. Uwielbiam to i zawsze zaczynamy seks od tego bo wtedy jest baaardzo intensywny,no i w trakcie seksu też tryskam :D i cały czas chcę więcej i więcej :D no i w zależności ile się płynów napiję to taką ilością tryskam :) często jest tego tak dużo że musimy to robić w łazience :D bo szkoda pościeli czy dywanów :P Zdarzało mi się też zemdleć, co napędzało niezłego stracha mojemu facetowi :P

Co zauważyłam.
- dużo olejku i napoju żeby kobitka się nie odwodniła (przede wszystkim coś słodkiego bo spada poziom glukozy)
- mężczyzna musi też mieć dużą siłę żeby to zrobić i właśnie może to wyglądać brutalnie ale wcale takie nie jest
- w trakcie stosunku mężczyzna musi być w kobiecie w takiej pozycji żeby dobrze drażnić członkiem pkt G w kobiecie, wtedy też kobitka może mieć wytrysk :D
- dużo praktyki :P
- no i ostatnie z tego co na sobie zauważyłam to żeby kobitka nie szła siku przed zabawą, bo wtedy facet nie musi się aż tak "męczyć" z ręką :D
- jak ktoś nie wprawiony to może boleć ręka :P

doris 

Wysłany: 2010-07-28, 12:01   

antis, ....piekna opowiesc...zatem wyjasnij teraz wszystkim na czym polega wytrysk uważany za orgazm u kobiety...
- jest to sikanie z cewki moczowej czy ...
- wytrysk nadmiernej ilosci śluzu z szyjki macicy
? ? ?

doris :-)

antis 

Wysłany: 2010-07-28, 20:01   

Kobieca ejakulacja polega na wydzielaniu się pod ciśnieniem płynu o konsystencji wody z cewki moczowej. Produkowany jest on w gruczołach, które otaczają cewkę moczową i są anatomicznymi odpowiednikami męskiego gruczołu prostaty. Badania laboratoryjne wydzieliny wykazały, iż nie jest to mocz, płyn ten ma ten sam skład chemiczny, co płyn produkowany przez prostatę. Pomimo, że mocz i kobiecy ejakulat wydostają się przez cewkę moczową, mocz powstaje w pęcherzu, zaś ejakulat w gruczołach ujścia cewki.

Według statystyk zjawisko kobiecego wytrysku dotyczy 10% populacji kobiet, inne badania wskazują na 40% - 68%. Różne są również dane podające ilość wydzielanego płynu: od kilki mililitrów do kilkudziesięciu. O niektórych kobietach mówi się wręcz jako: kobietach - fontannach.

To, że u nie wszystkich kobiet dochodzi do widocznej ejakulacji, tłumaczone jest różnicą w sile skurczu mięśni miednicy. Podczas podniecenia i orgazmu te, które są silnie rozwinięte mocniej się kurczą, a to właśnie siła mięśni uciska gruczoły okołocewkowe, które w następstwie wydzielają płyn. Badania wykazały, iż skurcze mięśnia guziczno-łonowego u kobiet osiągających wytrysk, są dwukrotnie silniejsze niż u kobiet, które nie wydzielają ejakulatu. Badania te wykazały również silniejsze, świadome skurcze cewki moczowej.

Najnowsze doniesienia udowadniają, iż wszystkie kobiety doznają ejakulacji, aczkolwiek u większości kobiet wydzielina nie wydobywa się na zewnątrz lub tylko częściowo, zaś większość przedostaje się do pęcherza moczowego. Innymi słowy dochodzi u nich do wytrysku wstecznego.

Za jeden z warunków wystąpienia kobiecej ejakulacji specjaliści uważają rytmiczną stymulację o niskim ciśnieniu – zapewnia ją jednostajny ucisk bądź tarcie przedniej ściany pochwy. Badania przeprowadzone za pomocą rezonansu magnetycznego wykazały, że pozycja klasyczna może zapewnić dłuższą stymulację, a nie jak do tej pory przekonywano jej brak.

Artykuł dr Andrzeja Depko http://www.med-news.pl/me...cy_wytrysk.html

doris 

Wysłany: 2010-07-30, 11:14   

i sama widzisz z przytoczonego artykułu ,ze owy wytrysk jest z cewki moczowej...co kojazy się z sikaniem tym bardziej ,że nie widac róznicy pomiedzy moczem a ejakulantem. Niestety wiekszość kobiet ( a i niektórzy faceci) łączą to poprostu z moczem i nadmiernym zmoczeniem.... wszystkiego.
U facetów jest prościej - widac czy sikają czy tryskaja spermą , którą można się ,,bawić a szczochami ...sorka , ale nie będe zlizywac dla zdrowia.

doris :-)

antis 

Wysłany: 2010-07-31, 02:14   

doris napisał/a:
i sama widzisz z przytoczonego artykułu ,ze owy wytrysk jest z cewki moczowej...co kojazy się z sikaniem tym bardziej ,że nie widac róznicy pomiedzy moczem a ejakulantem. Niestety wiekszość kobiet ( a i niektórzy faceci) łączą to poprostu z moczem i nadmiernym zmoczeniem.... wszystkiego.
U facetów jest prościej - widac czy sikają czy tryskaja spermą , którą można się ,,bawić a szczochami ...sorka , ale nie będe zlizywac dla zdrowia.

Nikt nie każe Ci zlizywać :) niektórym facetom się ten "wytrysk" podoba :P mojego to nawet podnieca, ale cóż to kwestia gustu.

Widzę,że potępiasz taki sposób :D ale są gusta i guściki ;) mi się to podoba, Tobie nie koniecznie musi i git :)

justynastyna 

Wysłany: 2010-08-16, 14:18   

Też strasznie ciekawi mnie jak można doprowadzić kobiete do wytrysku.
Należe do tej pięknej płci, ale nigdy czegośtakiego nie przeżyłam.
W sumie nie wiem czy bym chciała...Ufam swojemu chłopakowi, jestem juz z nim 8 miesiecy i kocham go jak głupia, ale i tak ta sytuacja byłaby dla mnie krepujaca...
Mój chłopak , pragnie wrecz tego wytrysku ode mnie, ale nie wiem czy się kiedys przełamie.
Generalnie to jest cieżka sprawa,bo nawet jakbym chciała to bedzie ciezko...
Nawet jak mam orgazm, lechtaczkowy i pochwowy jednoczesnie to nie czuje,mega szczytowania... :oops:

ona ona 

Wysłany: 2010-08-20, 04:20   

A ja raz to przeżyłam i na prawdę polecam, po prostu nigdy wcześniej ani później nie miałam takiego orgazmu. Tylko że potem strasznie mnie to skrępowało i teraz zawsze się wycofuje kiedy czuje, że jest blisko. Przyznam ze byłam po lampce wina i o niczym nie myślałam, a i taki przebieg zdarzeń nie był planowany.

Odpowiedz do tematu