_________________ Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P
kiedyś też mialem okazję doświadczyć takiego orgazmu z moją byłą... ona była zachwycona swoimi przeżyciami a uczucie dla faceta hmmm.... jak dla mnie też rewelacyjne tym bardziej że dochodziła ona do takiego orgazmu podczas normalnego stosunku
Jestem ze swoim partnerem 6 lat i nie uczyliśmy się tego długo wyobraźcie sobie że on oglądał ten filmik i spróbował tego na mnie z zaskoczenia najpierw bardzo długo masował mnie tam olejkiem do masażu i ciągle go dolewał żeby bardzo ślisko było, przede wszystkim pieścił ręką łechtaczkę co chwilę wkładając palce do środka, aż sama zrobiłam się mokra i wtedy włożył palce i gdy dotknął pkt G, dopiero wtedy zaczął ruszać ręką w górę i w dół (oczywiście kobieta musi wam powiedzieć czy jest wtedy przyjemnie czy nie, jak nie to chłopaki szukać pkt G dalej ) Odczucie było niesamowite Całe ciało się trzęsie i ciarki przechodzą. Miałam wrażenie że bardzo chce mi się siku i naglę poczułam takie fantastyczną ulgę i ciepełko płynące z między ud. Uwielbiam to i zawsze zaczynamy seks od tego bo wtedy jest baaardzo intensywny,no i w trakcie seksu też tryskam i cały czas chcę więcej i więcej no i w zależności ile się płynów napiję to taką ilością tryskam często jest tego tak dużo że musimy to robić w łazience bo szkoda pościeli czy dywanów Zdarzało mi się też zemdleć, co napędzało niezłego stracha mojemu facetowi
Co zauważyłam.
- dużo olejku i napoju żeby kobitka się nie odwodniła (przede wszystkim coś słodkiego bo spada poziom glukozy)
- mężczyzna musi też mieć dużą siłę żeby to zrobić i właśnie może to wyglądać brutalnie ale wcale takie nie jest
- w trakcie stosunku mężczyzna musi być w kobiecie w takiej pozycji żeby dobrze drażnić członkiem pkt G w kobiecie, wtedy też kobitka może mieć wytrysk
- dużo praktyki
- no i ostatnie z tego co na sobie zauważyłam to żeby kobitka nie szła siku przed zabawą, bo wtedy facet nie musi się aż tak "męczyć" z ręką
- jak ktoś nie wprawiony to może boleć ręka
antis, ....piekna opowiesc...zatem wyjasnij teraz wszystkim na czym polega wytrysk uważany za orgazm u kobiety...
- jest to sikanie z cewki moczowej czy ...
- wytrysk nadmiernej ilosci śluzu z szyjki macicy
? ? ?
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Kobieca ejakulacja polega na wydzielaniu się pod ciśnieniem płynu o konsystencji wody z cewki moczowej. Produkowany jest on w gruczołach, które otaczają cewkę moczową i są anatomicznymi odpowiednikami męskiego gruczołu prostaty. Badania laboratoryjne wydzieliny wykazały, iż nie jest to mocz, płyn ten ma ten sam skład chemiczny, co płyn produkowany przez prostatę. Pomimo, że mocz i kobiecy ejakulat wydostają się przez cewkę moczową, mocz powstaje w pęcherzu, zaś ejakulat w gruczołach ujścia cewki.
Według statystyk zjawisko kobiecego wytrysku dotyczy 10% populacji kobiet, inne badania wskazują na 40% - 68%. Różne są również dane podające ilość wydzielanego płynu: od kilki mililitrów do kilkudziesięciu. O niektórych kobietach mówi się wręcz jako: kobietach - fontannach.
To, że u nie wszystkich kobiet dochodzi do widocznej ejakulacji, tłumaczone jest różnicą w sile skurczu mięśni miednicy. Podczas podniecenia i orgazmu te, które są silnie rozwinięte mocniej się kurczą, a to właśnie siła mięśni uciska gruczoły okołocewkowe, które w następstwie wydzielają płyn. Badania wykazały, iż skurcze mięśnia guziczno-łonowego u kobiet osiągających wytrysk, są dwukrotnie silniejsze niż u kobiet, które nie wydzielają ejakulatu. Badania te wykazały również silniejsze, świadome skurcze cewki moczowej.
Najnowsze doniesienia udowadniają, iż wszystkie kobiety doznają ejakulacji, aczkolwiek u większości kobiet wydzielina nie wydobywa się na zewnątrz lub tylko częściowo, zaś większość przedostaje się do pęcherza moczowego. Innymi słowy dochodzi u nich do wytrysku wstecznego.
Za jeden z warunków wystąpienia kobiecej ejakulacji specjaliści uważają rytmiczną stymulację o niskim ciśnieniu – zapewnia ją jednostajny ucisk bądź tarcie przedniej ściany pochwy. Badania przeprowadzone za pomocą rezonansu magnetycznego wykazały, że pozycja klasyczna może zapewnić dłuższą stymulację, a nie jak do tej pory przekonywano jej brak.
i sama widzisz z przytoczonego artykułu ,ze owy wytrysk jest z cewki moczowej...co kojazy się z sikaniem tym bardziej ,że nie widac róznicy pomiedzy moczem a ejakulantem. Niestety wiekszość kobiet ( a i niektórzy faceci) łączą to poprostu z moczem i nadmiernym zmoczeniem.... wszystkiego.
U facetów jest prościej - widac czy sikają czy tryskaja spermą , którą można się ,,bawić a szczochami ...sorka , ale nie będe zlizywac dla zdrowia.
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
i sama widzisz z przytoczonego artykułu ,ze owy wytrysk jest z cewki moczowej...co kojazy się z sikaniem tym bardziej ,że nie widac róznicy pomiedzy moczem a ejakulantem. Niestety wiekszość kobiet ( a i niektórzy faceci) łączą to poprostu z moczem i nadmiernym zmoczeniem.... wszystkiego.
U facetów jest prościej - widac czy sikają czy tryskaja spermą , którą można się ,,bawić a szczochami ...sorka , ale nie będe zlizywac dla zdrowia.
Nikt nie każe Ci zlizywać niektórym facetom się ten "wytrysk" podoba mojego to nawet podnieca, ale cóż to kwestia gustu.
Widzę,że potępiasz taki sposób ale są gusta i guściki mi się to podoba, Tobie nie koniecznie musi i git
Też strasznie ciekawi mnie jak można doprowadzić kobiete do wytrysku.
Należe do tej pięknej płci, ale nigdy czegośtakiego nie przeżyłam.
W sumie nie wiem czy bym chciała...Ufam swojemu chłopakowi, jestem juz z nim 8 miesiecy i kocham go jak głupia, ale i tak ta sytuacja byłaby dla mnie krepujaca...
Mój chłopak , pragnie wrecz tego wytrysku ode mnie, ale nie wiem czy się kiedys przełamie.
Generalnie to jest cieżka sprawa,bo nawet jakbym chciała to bedzie ciezko...
Nawet jak mam orgazm, lechtaczkowy i pochwowy jednoczesnie to nie czuje,mega szczytowania...
_________________ 'dowodem prawdziwej miłości,jest chęć razem się zestarzeć'
A ja raz to przeżyłam i na prawdę polecam, po prostu nigdy wcześniej ani później nie miałam takiego orgazmu. Tylko że potem strasznie mnie to skrępowało i teraz zawsze się wycofuje kiedy czuje, że jest blisko. Przyznam ze byłam po lampce wina i o niczym nie myślałam, a i taki przebieg zdarzeń nie był planowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum