Czy lubicie seks z partnerką ubraną w obcisły mocno związany gorset? Oczywiście połączony z pończochami i wysokimi szpilkami. Napiszcie co o tym myślicie:
www.staylace.com
(polecam sekcję Image Galeries, a dla znających angielski Text Area)
Karla Gość
Wysłany: 2008-10-21, 00:42
Ja lubie nosic to co napisałeś, szczegolnie przed sexem
ja rowniez uwielbiam takie sexowne ciuszki lecz zdejmowac z mojej ukochanej
_________________ Malinek
gosc Gość
Wysłany: 2008-11-03, 20:21
Witam.
Na ten temat mozna by piasc cale strony a w skrocie jest to bardzo sexowne i podkresla wdziek i maxymalna kobiecosc.Bardzo milo widziany gorset , pas z ponczoszkami, wysokie buty nawe kozaczki , nie koniecznie mocno zwiazany ....... :-P
Wysłany: 2008-12-27, 16:07
Owszem kobieta ubrana w taki zestaw... hmmm... nie da się opisać... ale coś cudownego, ja lubię jak ma na sobie pończochy i kozaczki na wysokim obcasie... bardzo mnie to kręci...
kobieta wygląda tak sexownie...
Hummmmm... szpilki.... ponczochy, najlepiej z serii Carnation de chez Gerbe.. podwiązki, koronkowe majteczki, gorset z atłasu.. delikatną, subtelną biżuterią.. szyja ta..płat ucho... tych wargi... ach!!!!
..A kiedy sie zabawia z tymi pazurami po moje skórze...
To jest to!
_________________ Moje błędy?... sorry, nie jestem z stąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum