Do takich zabaw trzeba miec 200%-owe zaufanie do swojego partnera.. ale masz racje ... w takiej maksymalnej uleglosci jest cos niezwyklego, podniecajacego... Relacja z takim mezczyzna jest inna i warto sprobowac.. ale jesli raz sie hmm otworzy te drzwi to pozniej trudno je zamknac...
_________________ Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P
Wysłany: 2009-07-16, 21:41
Swiete slowa!! Mialem kiedys dziewczyne, ktora w szczytowych momentach uwielbiala dostac porzadnego klapsa i zdarzalo sie jej przeklinac jak szewc, pomimo, ze na codzien nie przeklinala wogole Lubila tez "mocno i ostro", ale wiadomo- nie zawsze Musze sie przyznac, ze czasem mi tego brakuje, bo pozniej juz zadna tego nie preferowala......
_________________ Przewrociles sie?? Wstawaj, bo sie przeziebisz!!
_________________ Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P
Wysłany: 2009-07-17, 08:01
Ale trzeba miec do tego mozliwosci!! Tzn partnerke otawrta na nowe propozycje, oraz trzeba jakies POROZUMIENIE w lozku znalezc!! I poprostu lubiec nowe doznania
_________________ Przewrociles sie?? Wstawaj, bo sie przeziebisz!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum