Wysłany: 2009-06-24, 14:58 Zapraszam: Artur Jastrzębski portfolio fotograficzne
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Chciałbym Was zaprosić do odwiedzenia mojej galerii fotograficznej pod adresem www.jastrzebski.tychy.pl
Liczę na Państwa wyrozumiałość.
pozdrawiam
Artur Jastrzębski (Tychy)
Bardzo spodobały mi się te zdjęcia, Galeria: "Tychy-Paprocany, Jezioro Paprocańskie" Szczególnie te z odbitym niebem w lustrze wody, świetne sam znam się na fotografii są dobre naprawdę dobre Pozdrawiam
Bardzo dziękuje za miłe słowa. W wolnej chwili zapraszam do wpisania się na mojej stronie do księgi gości, bądź skomentowania zdjęć/zdjęcia - będzie mi niezmiernie miło. Serdecznie pozdrawiam.
Jako miłośniczka fotografii ( niegdyś sama zabawiałam się w wywoływanie fotek...aż do dziś czuje zapach płynów ) - stwierdzam - pełny profesjonalizm !
Mi szczególnie podobały się galerie : krajobraz , kwiaty i Jezioro Paprocańskie , z reszty pojedyncze fotki super
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
....fajne czasy jak z pokoju robiło się ciemnie i to czerwone światło - oczywiście nie byłam tam sama ...nie jedna fotka przeleżała za długo w wywoływaczu
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Wysłany: 2009-06-26, 12:09
Ja to niestety jestem wychowany na lustrzanko- cyfrowkach!! I szczerze mowiac nie narzekam, bo dzisiajsza tachnika bardzo pomaga zrobic dobre zdjecia!! Tym bardziej jak ktos umie si bawic PhotoShop'em!! Wiem, ze to nie ten sam klimat, ale przeciez obrobka na kompie jest nowsza wersja obrobki w ciemni!! Aczkolwiek pamietam jak moj tata bawil sie w fotografa i wywolywal nastepnie zdjecia!! Do dzisiaj na strychu leza pojemniczki na odczynniki i rozne miski kwadratowe
_________________ Przewrociles sie?? Wstawaj, bo sie przeziebisz!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum