FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Sex z nieletnią
Autor Wiadomość
harpaganzwola 

Wysłany: 2009-09-07, 01:18   Sex z nieletnią

Jak uważacie sex z 14-letnią dziewczyną z róznymi fantazjami. Czy to normalne.

sonja21 

Wysłany: 2009-09-07, 09:32   

Nie, nie jest normalne...
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

gosits 

Wysłany: 2009-09-07, 10:30   

powiedziałabym nawet,że to głupie...

sonja21 

Wysłany: 2009-09-07, 10:32   

Otoz to..
Niniejszy post przedstawia moja opinie w dniu dzisiejszym, na date jego publikacji. Nie moze byc ona wykorzystana przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn. ;-P

gosits 

Wysłany: 2009-09-07, 11:23   

i niesmaczne. taka dziewczyna to jeszcze dziecko...

marcokass27 

Wysłany: 2009-09-07, 12:54   

Cytat:
Jak uważacie sex z 14-letnią dziewczyną z różnymi fantazjami. Czy to normalne.

Nie chce Cie tutaj obrażać... Zapytałeś czy to normalne... To nie normalne! Fakt do mnie jesteś małolat! Ale jesteś już prawomocnie dorosły więc powinieneś zadawać się przynajmniej z siedemnastkami, psujesz te dziewczynki w ten sposób! Jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy :/

harpaganzwola 

Wysłany: 2009-09-07, 20:22   

U nas takie rzeczy są normalką choć jestem niezbyt tą sytuacją trochę zaniepokojony :evil: :evil: nov bo uważam że to trochę nie ładnie. No ja znam takiego typa 25 lat co imprezuje z takimi właśnie. No ja sobie myślę jestem od niego sporo młodszy no to co mi zależy. Niekiedy siedzim z kolegami z browarami no i takie to same się do nas pchają, taki zakazany owoc. No jak te małolaty popiją no to już nie kontrolują a my też podpici nie myślim jak trza. Ale co tu się oszukiwać nam też się coś należy. Takie 17 lat i więcej jakoś nas unikają coś innego w głowie mają. :crazy: :crazy: :crazy: To co mamy wegetować

[ Dodano: 2009-09-07, 20:28 ]
Ten typo 25 lat to tym się nie przejmuje. Nie wiem czy brać z takich ludzi przykład choć mi imponuje potrafi dużo wypić, jeździ mercem jak wariat, nie myśli o przyszłości, często jest porywczy, ma dużą siłę, na disko zapoznaje dziewczyny i gdzieś z nimi jeżdzi.

gosits 

Wysłany: 2009-09-07, 20:51   

masz bardzo dziwne podejście do życia. i złe autorytety. cała ta sytuacja jest chora. ile potrzeba takiemu dziecku,żeby się oddać komuś?

harpaganzwola 

Wysłany: 2009-09-07, 21:23   

Może dziwne ale jeśli o starsze jest bardzo trudno-mówię o takich nnie byle jakich. A taka małolata to prawie każda i to ja wybieram a nie na odwrót w tej sytuacji jestem panem, pozdro gotsis myślę że to zrozumiesz a może coś podpowiesz z doświadczenia

[ Dodano: 2009-09-07, 21:49 ]
marcokass27 ja tam się nie obrażam lepiej posłuchać podpowiedz starszego i bardziej doświadczonego kolegi ode mnie nawet jeśli ona jest krytyczna.Pozdro.

Sylwia89 

Wysłany: 2009-09-07, 22:44   

A ja napewno z takim jak Ty nie chciałabym się zadawać. Dużo jest takich chłopaków, ale omijam ich szerokim łukiem!! Tym małolatom możecie inponować bo się cieszą że ktoś starszy chce się z nimi zadawać. Mają siano w głowie i nie wiedzą co robią. Jak dorosną to napewno będą żałować co robiły z takimi jak wy- żulami, zero, dno (nazywam rzeczy po imieniu). Demoralizujecie je i nie zdziwiłabym się że za kilka lat będą stały na ulicy i pobierały pieniądze za pewne usługi...
Powracając jeszcze do tego Twojego kolegi (25 lat)- jeszcze nie dorósł do dorosłego życia. Dla niego życie to zabawa.
A Ty Robercie masz naprawdę autorytet- dorosły facet, który demoralizuje nieletnich. Ciekawe dlaczego zadaje się z małolatami?? Odpowiedź jest prosta- starsze nawet nie chcą na niego spojrzeć!

Nicole 

Wysłany: 2009-09-07, 22:47   

Życie nie polega tylko na bzykaniu, a czternastki to jeszcze dzieci. harpaganzwola, mam nadzieję,że zwyczajnie robisz sobie jaja. Bo jeśli nie, to szkoda mi ciebie :|

Niektóre rzeczy nie istnieją, by mogły istnieć inne!

Sylwia89 

Wysłany: 2009-09-07, 23:15   

Raczej nie robi sobie jaj bo ja znam takich kolesi, dużo ich się kręci. Kto chce się z nimi zadawać to się zadaje...

gosits 

Wysłany: 2009-09-08, 10:58   

mam 14 letnie sąsiadki i nie wyobrażam sobie,żeby któraś z nich chciała być ze starszym chłopakiem od siebie... dla nich frajdą jest pójście do kina czy na pizze a nie seks. zresztą różna jest mentalność ludzi. jeśli jesteś z większego miasta to nie będę się mocno dziwić,ale jeśli mała mieścinka to co innego. a może one też mają patologie w domu jak Ty (wy)? i szukają jakiejś ucieczki od problemów

Sylwia89 

Wysłany: 2009-09-08, 11:33   

Takie rzeczy się zdarzają nawet w małych miasteczkach. Znam kilka takich przykładów. Dziewczyny z gimnazjum chodzą i same szukają okazji...

poiuyt 

Wysłany: 2009-09-08, 12:33   

harpaganzwola napisał/a:
No jak te małolaty popiją no to już nie kontrolują a my też podpici nie myślim jak trza. Ale co tu się oszukiwać nam też się coś należy. Takie 17 lat i więcej jakoś nas unikają coś innego w głowie mają. :crazy: :crazy: :crazy: To co mamy wegetować

Jak tak dalej pójdzie, to możesz zacząć wegetować... i to długo. Zarówno pedofilia, jak i rozpijanie nieletnich jest ścigane przez prawo.
I tak to trzeba nazwać, interesowanie się 25 latka, dziećmi (14-15 latkami) to JEST pedofilia.
Jazda po pijaku, albo "jażdzenie jak wariat" też jest przestępstwem. Podawanie alko nieletnim (a tak można uznać nawet jeśli pijecie wspólnie, niezależnie skąd fizycznie dzieci miały alko) to przestępstwo.

Wymieniać dalej?

Tak lubisz dawać rady innym (vide inny wątek), więc może posłuchaj rad innych. Moja: Zadbaj o siebie, podciągnij kulturę (bo chyba warto by), a być może za jakiś czas nie będzie Ci tak trudno o te 17'tki (czy wówczas już 18... 19... 20'ki).

Odpowiedz do tematu