Wysłany: 2010-03-25, 22:14 Problem z zadowoleniem partnerki
Witam wszystkich jestem z moja dziewczyna juz ponad dwa lata i uprawiamy sex od roku.Mam problem i jestem zalamany bo nie wiem juz co mam robic,poprostu nigdy nie doszla do konca,a ja koncze za szybko a ona oszukuje mnie ze to jest to.
Prosze pomocy
nie ładnie ,że Cię oszukuje w tak widoczny dla Ciebie sposób ale pewnie nie chce Cię ranić byś nie myślał ,że.....a Ty i tak o tym myślisz bo widzisz. Cóż... pogadaj z nią by tego nie robiła - tego czego nie czuje! Niektóre kobiety ( szczerze mówiąc -większość) dochodzi w sposób jaki by chciał mężczyzna po długim czasie bycia z partnerem. Spowodowane jest to między innymi wewnętrznym oporem przed uzewnętrzniania samej siebie. To nie koniecznie ,,wstyd" ale takie kobiece przyhamowanie , które z doświadczeniem i zaufaniem do partnera mija. Stąd bierze się opinia ,że kobiety ,,dojrzałe" (czyt. po 30 a nawet po 40tce) wiedzą czego chcą i są wyzwolone nie żadko bezpruderyjne nimfomanki. Jesli w grę wchodzi za mały penis ( mówiąc ogólnikowo) to ... jest tak wiele pozycji ,że znajdziecie tę właściwą
Pozdrawiam i zalecam nie zawracać sobie az tak tym głowy tylko skupić sie na dopieszczeniem partnerki
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Nie trzeba szukac punktu G zeby zadowolic partnerke. Probowales jezykiem lub palcem tez sie da i to jeszcze jak latwo wedlug mnie najlatwiej jezykiem jest doprowadzic kobiete do orgazmu chociaz kobiety bardziej wola ten pochwowy ale na pewno bedzie zadowolona gdy dobrze wykorzystasz swoj jezyk trzeba sie tylko postarac i trenowac.
_________________ Nie dla mnie kochana prohibicja,
gracja, dykcja czy aparycja
motthet, no no no , tylko jakby trafił na tak twarda sztuke jak ja to cholernie musiałby sie napracowac .....latami językiem by doprowadzić mnie do orgazmu , zatem nie pisz że to najprostrzy sposób
Trzeba podchodzić do kazdego człowieka bardzo indywidualnie a nie standardowo zakładając że jest jak większość !
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum