Witam
mam mały problem bo dziewczyna z którą mam zamiar chodzić ma chłopaka ale już go niezbyt chce i nie potrafi z nim zerwać... Przynajmniej mi tak powiedziała
Więc tańczyłem z nią wolnego 2 razy niby nic.
Powiedziałem jej w piątek, że "zapraszam cię do kina" a ona mi, że nie może bo rodzina do niej przyjechała. A co z sobotą? to samo w niedzielę ja nie mogłem ...
Drażni mnie to, że ona się dale przytulać jemu...
CO MAM ROBIĆ!?
Dalej walczyć o nią czy dać sobie spokój? a jak tak to co powiedzieć?
Idę na płatną dyskotekę i nie wiem czy mam tańczyć itd. czy co niby się uśmiechamy porozumiewawczo do siebie...
ona ostatnio zrobiła gest tańczenia ale nie wiem co to znaczy ...
powiedzcie mi co mam robić ...
dla mnie to jest dziwne ... Proszę o pomoc NAJDALEJ do 15 czerwca ... najlepiej jak najszybciej jest to dla mnie bardzo trudne gdyż nie jestem śmiały...
To, że do niej zadzwoniłem i powiedziałem o kinie było dla mnie trudne CO ROBIĆ!?
musisz przezwyciezyć niesmiałość i odważnie odczytywać Jej znaki. chciała tańczyć to trzeba było wywijac na parkiecie do białego rana. Do drobnych przytulań musisz się przyzwyczaić....podobno tak zyje dzisiejszy świat. Ot takie ,,amerykańskie " zachowania , ale kontrola musi być niech sie on zbyt nie panoszy
jednym słowem ODWAGI !
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
co tak naprawdę jest dziwne dla Ciebie? rodzina też jest ważna - jeśli to nie wykręt. Na jednym weekendzie się przeciez życie nie kończy. przeszkód będzie więcej....Jesli zalezy Ci na Niej to wal o kazda chwile. Ana imprezki chodźcie bez jej byłego ....innym kolesiom którzy beda chcieli uprawiać obłapywanki daj znać ,że Ty jestes z Ta laską....( w jaki sposób? cóż to panowie powinni ci powiedzieć )
_________________ ...ryzyko przygody jest tysiąckroć cenniejsze od dobrobytu i wygód"
no właśnie jest gorzej ... bo to nie jej były tylko dalej z nim a ona mówi, że chce z nim zerwać ale nie potrafi ... a on przyjdzie na tą imprezę... i ze mną tańczy na odległość łokci a z nim przytulanego więc powiedz mam dać sobie spokój czy jeszcze jest o co walczyć i czy w ogóle warto ...
I właśnie w tym tygodniu co ja ją zaprosiłem jej "chłopak" powiedział, że nie pójdzie bo nie może a ona już miała z nim iść i nagle przyjechała rodzina jak ona miała zaplanowane kino
eeeeeee to kręci na maxa. chcieć i obiecywac mozna wiele , ale jeśli nie widac konkretnych czynów to chyba faktycznie nie warto ganiać za zbyt ruchomym celem. Jest TYLE fajnych dziewczyn na świecie !!!

koniec!
14:55:24
poważnie byłam w kinie
14:55:35
z mama
14:55:40
i babcią

olokos
14:56:00
ogólnie to co w szkole robisz to też
14:56:10
tak żeby mi wmówić, że nic z tego nie bd
14:56:12
no trudo
14:56:17
trudno*
\

koniec!
14:56:39
nie.
14:56:42
to nie tak.

olokos
14:57:11
po co się tłumaczysz skoro nie chcesz?
14:57:13
-.-

koniec!
14:57:53
CHCE. JAKBYM NIE CHCIALA TO BYM SIĘ NIE TŁUMACZYŁA I NA SERIO BYM CI POWIEDZIAŁA ,,WYPIERDALAJ''

olokos
14:58:30
jak się miziasz z dominikiem to mi to wmawiasz i "zerwę" i jak narazie zrywasz od miesiąca

koniec!
14:59:16
wiem,tak wiem,że jestem beznadziejna.
14:59:18
już wiem.

olokos
14:59:37
ty? hah to ja się dałem wkrecić w tą zabawę jak dureń

koniec!
15:00:14
co? a może nie jestem beznadziejna? jką zabawe?

olokos
15:00:34
no zabawę mną i obręcaniem sobie wokół palca i rozmarzanie -.-
15:00:40
jak małego dzidziusia
15:01:37
boże już ci się nie bd udawało traktuję ciebie jak koleżankę skoro nie chcesz mówi się trudno żyje się dalej

koniec!
15:02:55
<beczy>

olokos
15:05:56
co sie smucisz?
15:06:01
przecież tak chciałaś...

koniec!
15:07:03
nie.kurwa nie. nie chciałam. dlatego się tak dopytywałam czy ty się we mnie...nie sądziłam,że sie we mnie zakochasz. przepraszam

olokos
15:07:12
nie ma za co...
15:07:35
jak nie chciałaś? kiedy się dopytywałaś? ;<

koniec!
15:08:22
nie dopytywałam tylko pytałam,bo by mi to do głowy nie przyszłło...

olokos
15:08:32
kiedy się pytałaś?
15:13:05
nawet za grosz zainteresowania nie było ...
widać, że nie chcesz cóż pozdrawiam

koniec!
15:13:22
nie!
15:13:41
tak nie...Przepraszam,że tak wyszło...

olokos
15:13:56
nie ma za co

koniec!
15:14:10
możemy w tym wypadku(jeśli ty już nie chcesz i to nie ma sensu) zostać przyjaciółmi?

olokos
15:14:14
mogłaś to okazać na początku byłoby duuużo łatwiej
15:14:21
a nie jesteśmy nimi? O_o
15:14:35
ja chcę
15:14:43
ale ty niezbyt

koniec!
15:15:02
JESTEŚMY :*

olokos
15:15:10
co jesteśmy?

koniec!
15:15:21
przyjaciółmi

olokos
15:15:27
niom
15:16:46
teraz tylko wystarczy kasę za bal odciągnąć
15:17:03
jak dla mnie a dla ciebie pzdr & HF

koniec!
15:17:22
czemu?

olokos
15:17:35
no bo po co mam iść na bal?

koniec!
15:17:54
a czemu nie?

olokos
15:18:00
po co?
15:18:08
żeby podpierać ściany? O_o

koniec!
15:18:18
niby czemu?

olokos
15:18:39
no a z kim mam tańczyć? ;<

koniec!
15:19:08
ze wszystkimi,i ze mna i z innymi dziewczynami

olokos
15:19:34
a po co?
szczególnie po co z tobą skoro wiem, że nic z tego nie bd?
15:19:49
wcześniej się łudziłem ale dupa ...
15:20:56
bez sensu
Oto chat na gg
temat do zamknięcia dziękuję ci bardzo doris
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum