FAQFAQ  SzukajSzukaj    AlbumAlbum  Chat  

Forum Kobieta - Mężczyzna
Zaprezentuj nam siebie i swoje poglądy!

Rejestracja Zaloguj  

Poprzedni temat :: Następny temat
Pytanie wyjazd kobiety za granicę. Czy czekać czy dać spokój
Autor Wiadomość
bart24444 

Wysłany: 2010-07-01, 15:45   Pytanie wyjazd kobiety za granicę. Czy czekać czy dać spokój

Witam,

Chciałbym zasięgnąć szczerej porady od was otóż sprawa przedstawia się na następująco:

Poznałem pewną dziewczynę 2 miesiące temu. Było fajnie spotykaliśmy się pisaliśmy do siebie. Pewnego razu powiedziała mi że wyjeżdza na 8 miesięcy do stanów i jest jej przykro i źle bo mnie poznała i nie chce jechać. Pisaliśmy przez 3 miesiące dośc intensywnie ze sobą zbyt dużo sobie objecaliśmy bo spytała się czy na nią poczekam odpowiedziałem, że tak jednak tydzień przed wylotem miała egzaminy. Chciałem ten czas spędzić z nią chociaż pół godziny ona oznajmiła że ma dużo nauki i że nie da rady się spotkać bo cały dzień się uczy bo ma egzamin ustny. 3 dni przed wylotem stwierdziła, że nie da mi gwarancji że na mnie poczeka bo sobie to wszystko przemyślała i swierdziła że zbyt szybko to się dla niej dzieje. Oznajmiła mi również że narazie nie może mi nic więcej zaoferować bo nie wie co się stanie. Jednak również stwierdziła, że nie chce tracic ze mną kontaktu, że może poczeka na mnie może nie. ale możemy być w sferze przyjacielskiej. Wczoraj wyleciała do stanów na 5 miesięcy a później jedzie na wymiane studencką do Turcji na 3 miesiące. Powiedziała że zraziło ją to moje narzekanie że chce się spotkać, że nie zrozumiałem jej że ma naukę.

Mój problem polega na tym czy powinienem do niej pisać i mieć jakomś tam malutką nadzieje że jak wróci to będzie coś dalej czy zerwać z nią kontakt. Bo ja już poprostu nie wiem. Dziewczyna zmieniła zdanie z tygodnia na tydzień najpierw jej zależało a już chyba jej nie zależy. Wiem że ta znajomość to nie była napewno miłość ale zależy mi na niej. Bardzo cierpie. Nie wiem dlaczego ta sytuacja zmieniła radykalnie jej podejście do mnie.

Co o tym myślicie ?

Dodam jeszcze, że dziewczyna miała 2 lata temu związek z chłopakiem 5 lat i jak wróciła wtedy to miał inną.

Odpowiedz do tematu