Zajmuję się profesjonalnie fotografią i od lat fotografuję kobiety.
Trafiając na to forum pomyślałem, że możemy stworzyć ciekawy projekt sesji zdjęciowych.
Nie mam na myśli wyłącznie sesji erotycznych (związanych z tematyką tego forum), ale również sesji modoy, portretów, topless, nagości zakrytej czy aktów.
Może znajdą się osoby zainteresowane taką współpracą?
Najczęściej takie sesje za całkowicie za free na zasadzie umowy "pozowanie za zdjęcia"
Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej, to proszę pytać na forum, postaram się odpowiedzieć na każde pytanie.
prezesiatko Gość
Wysłany: 2008-11-06, 00:10
dołaczam sie do kolegi ogloszenia bo robię to samo i tak samo szukam modelek.....zapraszam
Wysłany: 2008-12-25, 17:46
Witam,
Ja poszukuję Pani fotograf. Dokładnie Kobiety która ma zmysł artystyczny i choć trochę fantazji. Chcę aby wykonał mi kilka odważnych zdjęć. Proszę tylko o rozważne odpowiedz. Nie zależ mi na profesjonalnej sesji .
_________________ Poszukując partnerki do fantazji…
Witam jestem Sonia...jestem z Jaworzna (woj. śląskie), interesuje mnie sesja na zasadzie foto za pozowanie, zainteresowanych proszę o kontakt gg: 3747527 lub e-mail: sonka57@vp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum