Witam przeczytałem właśnie, temat o zgwałconej dziewczynie, za pomocą... jak mówi... pigułki gwałtu.. przez kolegę, który się z nią umówił. Ona go znała i policja Ją wyśmiała!! Dobrze zrobili ??
Co myślicie o pigułkach?? :-/
Pigułki gwałtu to środek dla chłopaków z kompleksami , po co te pigułki ? przeciez tak samo sexu chcą kobiety jak i my problem zeby się dogadać no bo jak to mówi mądrośc :
I w tym właśnie jest ambaras żeby dwoje chciało naraz
współczuje zgwalconym kobietom, niestety faceci nie mogą wiedziec jak to jest (w bardzo nielicznych przypadkach moze), nie wiem jak bym postąpila w takiej sytuacji z kolega- chyba bym nie poszla na policje, sama bym sie zemscila na nim jakos
laski są i tak gorsze, zrobią wszystko żeby dopiąć swego a te co sie dają zgwałcić to jakieś nie mądre dziewuszki chyba nie maja normalnych znajomych i sie włuczą gdzieś same po nocach, albo wkrecaja ze im sie krzywda stała bo chlopak ich nie chciał albo sie nachlali we dwoje i jej sie odwidziało na nastepny dzien
no to juz przegiecie takie dziewczyny, ale chlopaki tez nie sa niewinni w takich sytuacjach,chyba wiedza co robia, no chyba na sile zeby ona go to raczej rzadkosc taki rodzaj gwaltu na facecie
ja nie bede bronic facetow bo prawda jest taka ze jak wymuszac to czesciej nasza sprawka. Taka nasza natura. ale dziewczyny tez sie czasem powinny mocniej stawiac . . .
heheh dobrze powiedziane ja akurat nie mam z tym problemów, jak nie chce to umiem odepchnac takiego nachalnego faceta, czasem przyznam ze umiem sie bawic jego zachowaniem daje mu nadzieje ze cos bedzie wiecj, a potem hop-kop i dostaje kopa w niespodziewanym momencie. Ale niestety ogólnie nie leży w naturze kobiety brutalność, jestesmy delikatne i kruche , więc w takich sytuacjach nie kazda potrafi sie postawic, to facet powinien ja chronic a ona sama niestety czesto bezbronna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum